Deutsch – warum nicht? Pjesa 2 | Mësoj gjermanisht | Deutsche Welle

Deutsch – warum nicht? Pjesa 2 | Mësoj gjermanisht | Deutsche Welle od DW.COM | Deutsche Welle

DW.COM | Deutsche Welle

Andrea ka shumë punë. Ai duhet të kujdeset për klientët në hotel, të gjejë një dhomë për prindërit e tij dhe të bëjë një intervistë me Karlin e Madh. Veç kësaj, prindërit do të mësojnë se kush është Eksa dhe si e ka njohur Andrea atë. Elemente të rëndësishme gramatikore: foljet gjysmëndihmëse (modale), koha e kryer, rasa dhanore.

Kategorije: Obrazovanje

Slušaj posljednju epizodu:

Prethodne epizode

 • 52 - Mësimi 26 – Udhëtimi për te Lorelaj është i mrekullueshëm 
  Wed, 14 Jan 2009 - 0h
 • 51 - Mësimi 25 – Mund të më jepni edhe disa peshqirë? 
  Wed, 14 Jan 2009 - 0h
 • 50 - Mësimi 24 – Kam harruar për këtë 
  Wed, 14 Jan 2009 - 0h
 • 49 - Mësimi 23 – Ç'ka ndodhur pra? 
  Wed, 14 Jan 2009 - 0h
 • 48 - Mësimi 22 – Të mërkurën, në orën shtatë të mëngjesit 
  Wed, 14 Jan 2009 - 0h
Prikaži više epizoda

Više %(obrazovanje)s podcasta iz Hrvatskoj

Više međunarodnih obrazovanje podcasta

Odaberi žanr podcasta