AD Media Podcast

AD Media Podcast od Algemeen Dagblad

Algemeen Dagblad

TV-columniste Angela de Jong en verslaggevers Dennis Jansen en Mark den Blanken bespreken wekelijks zaken in de mediawereld. De presentatie is in handen van Manuel Venderbos.

Kategorije: TV i Film

Slušaj posljednju epizodu:

Het mediapanel houdt zo goed als woord en er wordt nagenoeg niet over Boer Zoekt Vrouw of Even tot Hier gerept. Wel komt natuurlijk het nieuws dat Medisch Centrum West een remake krijgt bij SBS6 aan bod. Mediaverslaggever Dennis Jansen heeft acteur van het eerste uur Rob van Hulst gesproken en daar zijn audio-opnamen van. Heerlijk om ín deze podcast die bekende stem van dokter Erik Koning weer eens te horen! Of de remake een goed idee is, daar is het panel niet unaniem over. Tijdens de podcast wordt Dennis live teruggebeld met het ziekenhuis in Lelystad van weleer, waar toentertijd de opnames plaatsvonden. Staan ze er voor open? Ook dat antwoord krijg je in de podcast.

‘Khalid & Sophie moeten zo snel mogelijk vervangen worden door Eva Jinek!’, zegt Angela de Jong na het uitblijven van verbetering dit seizoen. Wat de tv columniste betreft is het over en uit voor het duo. Het niet-komische programma van Jan Jaap van der Wal wordt ook gefileerd. Pijnlijk: het lijkt nog het meest op een onfortuinlijke mix van flops als Five Live en Hotel Hollandia.

Verder komt het nieuws dat Ongehoord Nederland mag blijven voorbij en is Het Radiohoekje terug van weggeweest met een overzicht van alle eindejaars-actie-radio. De goede verstaander hoort er een nieuwtje in over Q Music. Het succesvolle programma van Andre van Duin, Denkend aan Zwitserland, staat in Angela's Etalage en voor de liefhebbers volgt er aan het einde nog een minutenlange reclamespot voor de theatertour van Angela en haar collega's.

Luisteren dus! Naar de wekelijkse AD Media Podcast, waarin TV-columniste Angela de Jong en verslaggevers Dennis Jansen en Mark den Blanken alle hoofd-, rand-, en bijzaken bespreken op het gebied van media. De presentatie is in handen van Manuel Venderbos.

Support the show: https://krant.nl

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Prethodne epizode

 • 167 - S8E14: ‘Khalid & Sophie moeten zo snel mogelijk vervangen worden door Eva Jinek!’ 
  Tue, 28 Nov 2023
 • 166 - E12: AD BZV Café XII: ‘Bewonderenswaardig hoe Ellen haar gekwetste ego opzij zet voor boer Haico!’ 
  Sun, 26 Nov 2023
 • 165 - S8E13: ‘Iris Enthoven was in Robinson net het prototype millenial dat voor het eerst tegenwind kreeg!’ 
  Tue, 21 Nov 2023
 • 164 - E11: AD BZV Café XI: 'Boer Haico is ronduit bedonderd door Jasmijn!’ 
  Sun, 19 Nov 2023
 • 163 - S8E12: ‘Zo zonde dat ze Monica Geuze hebben toegevoegd aan The Masked Singer!’ 
  Tue, 14 Nov 2023
Prikaži više epizoda

Više tv i film podcasta iz Hrvatskoj

Više međunarodnih tv i film podcasta

Odaberi žanr podcasta